Mona Myhren

Rejseleder for skandinaviske grupper

mona myhrenHej! Mit navn er Mona Myhren. Efter i mange år at have arbejdet som helsesekretær, har jeg i de sidste 20 år været rejseleder.

Jeg har taget grupper med til Thailand, Vietnam, Laos, Cambodia, Sydamerika, Sydafrika, Indonesien, Cuba, Filippinerne, Australien, Kina og New Zealand. Derudover har jeg også været "jorden rundt" tre gange.

Jeg har haft mange fantastiske år som rejseleder, har mødt mange hyggelige gæster og fået mulighed for at opleve kulturer og lande som de fleste bare drømmer om! Jeg har knyttet venskaber med både gæster og lokalbefolkning. Faktisk har jeg lige haft besøg af Hoanh fra Ho Chi Minh. Hun har været min guide i Vietnam i mange år. Det var hyggelig at vise hende Telemark!

Jeg bor i et gammelt hus og har jeg ingen problemer med fylde fritiden ud. Jeg er glad for havearbejde, og læser gerne en god bog. Så snart jeg har mulighed for det, rejser jeg ud til holmen ved Langesund. Om vinteren er det godt at være på fjellet.

Mine venner og familie siger at jeg er privilegeret fordi jeg har fået muligheden for at opleve så meget af verden som jeg har!

Jeg er født i 1954 og bor i Brevik i Norge.
Kontakt os

Ryesgade 27, 8000 Århus C
86 20 45 20

Nyhedsbrev

Udfyld med navn og e-mailadresse for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

 

Nyhedsbrevet udsendes i samarbejde med Australienrejser og Fijirejser.

grupperundrejser logo transparent

Ryesgade 27, 8000 Århus C
86 20 45 20
© Grupperundrejser
Design: Fandango
Rejsegarantifonden
iata graa
aussie specialist
Australienrejser
Fijirejser
STA Travel