Rejseledere

Kari Melø

Rejseleder for skandinaviske grupper

Kari MeløHeij Jeg hedder Kari Melø, og er fra Kvelde i Larvik kommune i Norge. Min interesse for rejseliv kommer muligvis fra min tid som lærer. Mit møde med internationale studenter har inspireret mig til at opleve andres kultures levevis og historie.

I de sidste 20 år har jeg været rejseleder for grupper til mange lande, næsten alle i verden. At være sammen med folk som realiserer deres rejsedrømme er en sand glæde!

Jeg bliver ofte spurgt om hvad mit favoritrejsemål er, og når det spørgsmål bliver stillet må jeg altid tænke mig lidt om. Det kan være hvor som helst, der hvor naturen er overvældende, der hvor skønheden er alternativ eller eksempelvis gadelivet i Kina eller Indien ud på eftermiddagen.

Mange mener at tiden før selve rejsen er spændende; at planlægge og forberede sig, måske tage turen forbi ”youtube”, læse og finde ud af hvad der kommer til at ske på rejsen. Jeg er helt enig; jeg forbereder mig altid godt før jeg tager afsted på en arbejdsrejse.

Rejser er det jeg bruger det meste af min fritid på, men da jeg bor på en gård med store havearealer og landligt liv går min tid også med at passe gården.
Kontakt os

Ryesgade 27, 8000 Århus C
86 20 45 20

Nyhedsbrev

Udfyld med navn og e-mailadresse for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

 

Nyhedsbrevet udsendes i samarbejde med Australienrejser og Fijirejser.

grupperundrejser logo transparent

Ryesgade 27, 8000 Århus C
86 20 45 20
© Grupperundrejser
Design: Fandango
Rejsegarantifonden
iata graa
aussie specialist
Australienrejser
Fijirejser
STA Travel