Hanne Bache

Rejseleder

hanne bacheHanne Bache har en professionel karriere som gymnasielærer i dansk og billedkunst i perioden 1976 -2010. Desuden er hun forfatter, foredragsholder og rejseleder.

Hanne har boet og rejst i Australien med sin familie og ligeledes opholdt sig i mange aboriginale områder i forbindelse med arbejdet med sin bog Australsk Aboriginal Kunst og Kultur. Hun stod i 2005 for udstillingen Mudjile Mime – Små Glimt af den Store Fortælling på Rønnebæksholm Kunst- og Kulturcenter, en udstilling med den aboriginale kunstner Mudjile Mime. Han holder mange foredrag om Australske forhold, primært om den oprindelige befolkning.

Hanne har været bestyrelsesmedlem i Dansk Australsk New Zealandsk Venskabsforening siden 2002 og fra 2011 formand. Samme år blev hun også blev redaktør for medlemsbladet DownUnder.

Hun har siden 2004 været rejseleder på rundrejser til Australien 1-2 gange om året og havde sin første gruppe for Australienrejser i 2014. Hun nyder at dele det Australien, hun betragter som sit andet hjem, med andre, som også gerne vil lære landet at kende.

Hanne er født i 1950, gift og har to voksne sønner. Hun taler og skriver flydende engelsk og elsker natur- og kulturoplevelser. Vandreture har høj prioritet og hun var i 2014 på i en 6 dages vandretur i den australske ørken – 70 km på Larapinta Trail i West MacDonnell Ranges sluttende på Mount Sonder’s næsthøjeste punkt – the Belly Button (1360 m).
Kontakt os

Ryesgade 27, 8000 Århus C
86 20 45 20

Nyhedsbrev

Udfyld med navn og e-mailadresse for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

 

Nyhedsbrevet udsendes i samarbejde med Australienrejser og Fijirejser.

grupperundrejser logo transparent

Ryesgade 27, 8000 Århus C
86 20 45 20
© Grupperundrejser
Design: Fandango
Rejsegarantifonden
iata graa
aussie specialist
Australienrejser
Fijirejser
STA Travel