Finn Kolderup

Rejseleder for skandinaviske grupper

finn kolderupFinn Kolderup har rejst i 47 forskellige land og har besøgt 33 stater i USA. De seneste år har han været engageret som rejseleder for flere grupper til bl.a. Australien, USA og Europa.

Finn har baggrund fra international markedskommunikation og som projektleder i flere norske og internationale foretag. Han var i 12 år projektleder i Norges Varemesse, hvor han bl.a. havde ansvar for at opbygge og lede den internationale Rejseliv-messe i Oslo. Han har haft ansvar for flere arrangementer i ind- og udland, bl.a. som kongreschef i Norges turistråd og i lederstillinger i Elopak, Tomra og fra telekommunikation og offshore industrien.

Gennem sine internationale arbejdsgivere og sin interesse for rejser, har han en god kulturforståelse og et stort internationalt netværk, bl.a. gennem internationale rejselivsorganisationer. Finn har i en årrække også arrangeret egne vinture til Italien hvor han både er producent, guide og rejseleder.

Finn er født i 1947, taler flydende engelsk og tysk, og kan også kommunikere lidt på både fransk, spansk og italiensk. Hans interesser omfatter først og fremmest musik (blues, soul og rock), vin, ski, motorcykel, kultur - og rejser! Finn er gift og tilbringer meget af fritiden i sin hytte med egen strand og gode skiløjper på Hurum i Norge.
Kontakt os

Ryesgade 27, 8000 Århus C
86 20 45 20

Nyhedsbrev

Udfyld med navn og e-mailadresse for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

 

Nyhedsbrevet udsendes i samarbejde med Australienrejser og Fijirejser.

grupperundrejser logo transparent

Ryesgade 27, 8000 Århus C
86 20 45 20
© Grupperundrejser
Design: Fandango
Rejsegarantifonden
iata graa
aussie specialist
Australienrejser
Fijirejser
STA Travel