Rejseledere

Anders Broman

Rejseleder skandinaviske grupper

anders bromanAnders Broman er opvokset i Trollhättan og i Lysekil på den svenske vestkyst. Anders er uddannet landbrugstekniker og gymnasielærer.

Interessen for dyr, natur og fotografering har været med Anders siden barndommen og blev yderligt udviklet i ungdomsårene hvor han var medlem af Feltbiologerne. At rejser, besøge nye steder og møde fremmede kulturer, er også en stor interesse. Destinationerne som Anders besøger ligger ofte lidt væk fra alfarvej og skal helst omfatte tæt kontakt med dyr, natur og mennesker.

Anders arbejder også som safariguide i Tanzania og på Zanzibar. Han har besøgt 46 lande på 6 kontinenter, men er stadig meget nysgerrig på verden!

Hjemme i Lysekil underviser Anders på Marina Naturbruksprogrammet. Han har arbejdet som naturfagslærer siden 1998 og har sin grunduddannelse fra svensk landbrug. Anders har arbejdet som landbrugsvikar, lastbilchauffør, instruktør, vægte, dyrepasser og guide på Nordens Ark. Han har også drevet sin egen gård med hundeavl og skovbrug.

Anders blev født i 1959, er gift og har tre voksne børn. Fritiden tilbringer gerne på ST: Kornos Bohuslän. Udover at rejse, er han også glad for sejlads, fiskeri, dykning, gåture i skoven, god mad og vin samt guitarmusik.

Anders har besøgt New Zealand to gange indtil nu , og ser virkelig frem til at gense New Zealand som også kaldes "land of the long white cloud".
Kontakt os

Ryesgade 27, 8000 Århus C
86 20 45 20

Nyhedsbrev

Udfyld med navn og e-mailadresse for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

 

Nyhedsbrevet udsendes i samarbejde med Australienrejser og Fijirejser.

grupperundrejser logo transparent

Ryesgade 27, 8000 Århus C
86 20 45 20
© Grupperundrejser
Design: Fandango
Rejsegarantifonden
iata graa
aussie specialist
Australienrejser
Fijirejser
STA Travel