Rejseledere

Vores rejseledere

Her finder du mere information om vores rejseledere.

Hanne Bache

hanne bacheHanne Bache har en professionel karriere som gymnasielærer i dansk og billedkunst i perioden 1976 -2010. Desuden er hun forfatter, foredragsholder og rejseleder.

Hanne har været bestyrelsesmedlem i Dansk Australsk New Zealandsk Venskabsforening siden 2002 og fra 2011 formand. Samme år blev hun også blev redaktør for medlemsbladet DownUnder.

Hun har siden 2004 været rejseleder på rundrejser til Australien 1-2 gange om året og havde sin første gruppe for Australienrejser i 2014. Hun nyder at dele det Australien, hun betragter som sit andet hjem, med andre, som også gerne vil lære landet at kende.

Læs mere...

Finn Kolderup

finn kolderupFinn Kolderup har rejst i 47 forskellige land og har besøgt 33 stater i USA. De seneste år har han været engageret som rejseleder for flere grupper til bl.a. Australien, USA og Europa.

Gennem sine internationale arbejdsgivere og sin interesse for rejser, har han en god kulturforståelse og et stort internationalt netværk, bl.a. gennem internationale rejselivsorganisationer. Finn har i en årrække også arrangeret egne vinture til Italien hvor han både er producent, guide og rejseleder.

Læs mere...

Mona Myhren

mona myhrenHej! Mit navn er Mona Myhren. Efter i mange år at have arbejdet som helsesekretær, har jeg i de sidste 20 år været rejseleder.

Jeg har taget grupper med til Thailand, Vietnam, Laos, Cambodia, Sydamerika, Sydafrika, Indonesien, Cuba, Filippinerne, Australien, Kina og New Zealand. Derudover har jeg også været "jorden rundt" tre gange.

Mine venner og familie siger at jeg er privilegeret fordi jeg har fået muligheden for at opleve så meget af verden som jeg har!

Læs mere...

Anders Broman

anders bromanAnders Broman er opvokset i Trollhättan og i Lysekil på den svenske vestkyst. Anders er uddannet landbrugstekniker og gymnasielærer.

Interessen for dyr, natur og fotografering har været med Anders siden barndommen og blev yderligt udviklet i ungdomsårene hvor han var medlem af Feltbiologerne. At rejser, besøge nye steder og møde fremmede kulturer, er også en stor interesse. Destinationerne som Anders besøger ligger ofte lidt væk fra alfarvej og skal helst omfatte tæt kontakt med dyr, natur og mennesker.

Anders arbejder også som safariguide i Tanzania og på Zanzibar. Han har besøgt 46 lande på 6 kontinenter, men er stadig meget nysgerrig på verden!

Læs mere...

Kari Melø

Kari MeløHej! Jeg hedder Kari Melø, og er fra Kvelde i Larvik kommune i Norge. Min interesse for rejseliv kommer muligvis fra min tid som lærer. Mit møde med internationale studenter har inspireret mig til at opleve andres kultures levevis og historie.

I de sidste 20 år har jeg været rejseleder for grupper til mange lande, næsten alle i verden. At være sammen med folk som realiserer deres rejsedrømme er en sand glæde!

Læs mere...
Kontakt os

Ryesgade 27, 8000 Århus C
86 20 45 20

Nyhedsbrev

Udfyld med navn og e-mailadresse for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

 

Nyhedsbrevet udsendes i samarbejde med Australienrejser og Fijirejser.

grupperundrejser logo transparent

Ryesgade 27, 8000 Århus C
86 20 45 20
© Grupperundrejser
Design: Fandango
Rejsegarantifonden
iata graa
aussie specialist
Australienrejser
Fijirejser
STA Travel