Rejseforsikring

Rejseforsikring

Køb din rejseforsikring hos Grupperundrejser, når du bestiller din rejse hos os. Vi samarbejder med Europæiske Rejseforsikring og Gouda Rejseforsikring for at give dig den bedst mulige tryghed på din rejse og den bedste dækning på markedet.

Gouda og Europæiske hjælper rigtig mange mennesker hvert eneste år og statistikken viser at:

  • 1 af 3 bliver syge på rejsen
  • 1 af 10 bliver bestjålet på rejsen

Derfor er det vigtigt at vide hvilken hjælp du kan forvente af dit rejseforsikringsselskab, hvis uheldet skulle være ude.

Europæiske og Gouda er specialister indenfor rejseforsikringer og giver aktiv skadeshjælp. Flere og flere danskere rejser på længere rejser til mere eksotiske steder end tidligere og det stiller store krav til din rejseforsikring. Bliver du ramt af sygdom eller en alvorlig ulykke er det kun kvalificeret hjælp som er tilfredsstillende og det er netop hvad Europæiske tilbyder sine kunder. Gouda og Europæiske har siden 20’erne opbygget et netværk verden over, som sikre at du altid får den bedste hjælp muligt uanset hvor du befinder dig.

Gouda og Europæiske har egen 24 timers alarmcentral
Gouda og Europæiske har sin helt egen alarmcentral i København som er bemandet 24 timer i døgnet. De har den hurtigste svartid af alle alarmcentraler og hvis du får brug for at ringe til Europæiske vil din sag blive behandlet af den person som svare telefonen. Gouda og Europæiske bruger kun de bedste sygehuse verden over, for at deres kunder altid får den bedste behandling muligt og for at undgå sprogproblemer og kulturforskelle.

Kontakt os for priser til netop din rejse.
Kontakt os

Ryesgade 27, 8000 Århus C
86 20 45 20

Nyhedsbrev

Udfyld med navn og e-mailadresse for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

 

Nyhedsbrevet udsendes i samarbejde med Australienrejser og Fijirejser.

grupperundrejser logo transparent

Ryesgade 27, 8000 Århus C
86 20 45 20
© Grupperundrejser
Design: Fandango
Rejsegarantifonden
iata graa
aussie specialist
Australienrejser
Fijirejser
STA Travel