Destinationer

Destinationer

Australien og Oceanien

"Down Under" findes der ubegrænset mange muligheder. I Australien kan du opleve ørkenlandskab, tropisk regnskov og herlige strande. På New Zealand kan du teste dig selv indenfor alle typer af aktiviteter samtidig med at du nyder den smukke natur. Og får du for lidt sol, hvide strande og svajende palmer så ligger der en række af små herlige øer i Stillehavet og bare venter på dig.

Læs mere og se rejseforslag

Afrika

Afrika tilbyder oplevelser lige om hjørnet og garanti for minder for livet. Ha' kameraet klar, for pludselig kommer en løve luskende, eller også står der en elefant midt på vejen. Natur og dyreliv står i fokus i Afrika, men kontinentet kan også byde på skønne dage på hvide strande og et pulserende natteliv i storbyerne.

Læs mere og se rejseforslag

Jorden rundt

Hvorfor rejse jorden rundt? Det er en perfekt måde at lære dig selv bedre at kende, møde nye mennesker, lære om nye kulturer og selvfølgelig få dit livs eventyr!

Læs mere og se rejseforslag

Cruise

Et krydstogt er en dejlig måde at holde ferie på. Hver dag vågner du op til nye oplevelser, og du kan selv vælge hvor aktiv du ønsker at være ombord. Tilbuddene er mange og oplevelserne står i kø - både ombord og på land.

Læs mere og se rejseforslag
Kontakt os

Ryesgade 27, 8000 Århus C
86 20 45 20

Nyhedsbrev

Udfyld med navn og e-mailadresse for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

 

Nyhedsbrevet udsendes i samarbejde med Australienrejser og Fijirejser.

grupperundrejser logo transparent

Ryesgade 27, 8000 Århus C
86 20 45 20
© Grupperundrejser
Design: Fandango
Rejsegarantifonden
iata graa
aussie specialist
Australienrejser
Fijirejser
STA Travel