Australien og Oceanien

New Zealands højdepunkter

30. oktober - 21. November 2017 (23 dage)

Udsolgt

Tag med på en fantastisk rundrejse til New Zealand med skandinavisk rejseleder, hvor I besøger steder som Hong Kong, Auckland, Rotorua, Queenstown, Fiordland og Christchurch. I bor på 4-stjernede hoteller under hele rejsen, og alle morgenmad og middage er inkluderet i prisen samt nogle frokoster.


finn kodlerup

Rejseleder:
Finn Kolderup

Program:

Mandag 30. oktober 2017: København - Hong Kong

I rejser med British Airways og Cathay Pacific via London til Hong Kong. Rejselederen møder jer i London. Mad og drikke er inkluderet på flyvningerne, og alle sæder har indbygget tv skærm på strækket fra London til Hong Kong.

Tirsdag 31. oktober 2017: Ankomst Hong Kong

Vi ankommer til Hong Kong om eftermiddagen, hvor vi bliver hentet i lufthavnen og kørt til vores hotel i centrum af Hong Kong. Hotellet hedder The Royal Pacific Hotel and Towers og ligger centralt i bydelen Kowloon. Eftermiddagen har I på egen hånd. Om aftenen nyder vi Symphony of Lights - verdens største permanente lys og lydshow.

Overnatning: The Royal Pacific Hotel and Towers
Inklusiv: Aftensmad

Onsdag 1. november 2017: Hong Kong - Auckland

Denne dag byder på en spændende halvdags sightseeingtur til Hong Kong Island. Vi besøger den gamle fiskerby Aberdeen med de mange specielle fiskerbåde, har mulighed for lidt shopping på det farverige Stanley Market og slutter af med den flotteste udsigt udover Hong Kong by fra Victoria Peak. Ved Victoria Peak spiser vi en traditionel Dim Sum frokost. Fra Victoria Peak tager vi kabeltoget ned af bjerget, hvor bussen samler os op og kører os til lufthavnen, hvorfra vi flyver videre til Auckland.

Overnatning: Ombord på flyet
Inklusiv: Morgenmad, halvdags sightseeingtur inkl. frokost, og forplejning ombord på flyet

AucklandAuckland

Torsdag 2. november 2017: Ankomst Auckland

Ved ankomst i Auckland bliver I hentet i lufthavnen. På vej til hotellet er der en lille sightseeingtur lagt ind hvor I besøger shopping området Newmarket, den historiske landsby Parnell, Auckland Domain samt Mindesmærket Michael Savage ved Bastion Point. I krydser også Auckland Harbour Bridge til området hvor America`s cup bliver afholdt.

Overnatning: Rydges Hotel Auckland
Værelsestype: Superior værelse
Inklusiv: Sightseeingtur og 3-retters middag på Harbourside Restaurant. 

Fredag 3. november 2017: Auckland

Efter morgenmaden går I sammen ned til færgeterminalen hvorfra I tager færgen til Waiheke Island. På denne smukke ø lige uden for Auckland, skal I på en smagfuld mad & vintur. Der er vinsmagning samt en let frokost på vingården Stonyridge, og herefter skal I smage friske oliven på Rangihoua Estate. Efter dette er der ølsmagning på Wild on Waiheke, og turen afsluttes med vinsmagning på den flotte vingård Mudbrick. I tager færgen tilbage til Auckland og resten af dagen er til fri disposition. Om aftenen nyder I en 3-retters middag på den fantastiske restaurant Orbit Revolving - det højeste spisested i New Zealand!

Overnatning: Rydges Hotel Auckland
Værelsestype: Superior værelse
Inklusiv: Morgenmad, mad & vintur inkl. frokost samt en 3-retters middag på Orbit Revolving - det højeste spisested i New Zealand!

Lørdag 4. november 2017: Auckland - Coromandel

I dag rejser I fra Auckland til Hahei på Coromandel-halvøen, en køretur på næsten 3 timer. Fra Hahei Beach tager I på en times bådtur til berømte Cathedral Cove. I tillæg får I muligheden for at opleve det naturlige varme vand ved Hot Water Beach. Fra Hahei er det bare en kort køretur til Whitianga, som er kendt for sin smukke marina, The Mercury Bay Marina.

Overnatning: Pacific Harbour Lodge
Værelsestype: Standard værelse
Inklusiv: Morgenmad og 3-retters middag på hotellet

Søndag 5. november 2017: Coromandel – Matamata – Cambridge

Efter morgenmaden rejser I videre fra Coromandel-halvøen via Matamata til Cambridge. Matamata er hjemsted for Hobbiton, den lille hobbitlandsby fra Ringenes Herre samt Hobbiton-filmene. Her tager I med på en guidet tur før rejsen går videre til Cambridge. I Cambridge skal I bo på en lokal bondegård hvor I får muligheden for at møde de lokale og venlige New Zealændere, som inviterer jer ind i deres hverdag, hvor I kan få et indblik af deres liv på gården.  

Overnatning: Lokal bondegård
Værelsestype: Standard værelse
Inklusiv: Morgenmad og aftensmad på bondegården.

I Rotorua findes spruttende gejsere, kogende kilder, boblende mudderhuller og en lugt af svovl.I Rotorua findes spruttende gejsere, kogende kilder, boblende mudderhuller og en lugt af svovl.

Mandag 6. november 2017: Cambridge – Waitomo Caves - Rotorua

Efter morgenmaden er der mulighed for at deltage I nogle aktiviteter på gården inden turen fortsætter til Waitamo Caves, hvor I tager på en guidet tur rundt i Waitomo Glowworm Caves. Den lokale guide tager jer med på en sejltur i de underjordiske drypstenshuler, som er kendt for sine glowworms, en slags selvlysende larver i grotterne. En unik og fantastisk oplevelse. Før turen går videre til Rotorua spiser I en god frokost Crosshills Homestead.

Overnatning: Rydges Rotorua
Værelsestype: Superior værelse
Inklusiv: Morgenmad, frokost og en 3-retters middag på hotellet.

Tirsdag 7. november 2017: Rotorua

For mange er Rotorua hovedattraktionen på New Zealand. I og omkring Rotorua kan I få et godt indtryk af hvordan jorden ser ud indvendig. Det bobler og syder, spruter og koger fra undergrunden. De mange termiske områder er fulde af gejsere og dampen stiger op fra jorden flere steder. Rotorua er også maoriernes hovedstad, og her har de, bedre end nogen andre steder på New Zealand, holdt fast ved kulturen og traditionerne. Efter morgenmaden tager I på en guidet tur i Rotorua hvor I besøger Rainbow Springs Nature Park, Agrodome hunde og Skyline Gondola hvor I vil have frokost. I besøger også Rotorua Government House og Redwood-skoven. Om aftenen vil I opleve Maori kulturen med sang og dans samt den traditionelle Maori Hangi.

Overnatning: Rydges Rotorua
Værelsestype: Superior værelse
Inklusiv: Morgenmad, frokost og en traditionel Maori Hangi-middag

Onsdag 8. november 2017: Rotorua - Napier

I dag rejser I fra Rotorua via Taupo til Napier. På vejen besøger I Wai-O-Tapu Thermal Wonderland, hvor I kan se den verdensberømte Champagne Pool, store vulkanske kratere, boblende undergrund, naturlige farvede varme og kolde pools, New Zealands største mudder pool og gejseren Lady Knox. Vi stopper også ved Huka Falls og hydro-dæmningen ved Aratiatia. I ankommer til Napier hen på eftermiddagen hvor I tager på en Art Deco gåtur med guide. Napier ligger sydøst på Nordøen helt ude ved havet i området som er kendt som Hawke's Bay. Byen er kendt som verdens hovedstad for Art Deco, og mange af bygningerne er præget af motiver fra Maori kultur.

Overnatning: Quality Inn Napier
Værelsestype: Deluxe værelse
Inklusiv: Morgenmad og 3-retters middag på hotellet

Torsdag 9. november 2017: Napier - Wellington

På vejen videre sydover mod Wellington rejser I via vindistriktet Martinborough. Her stopper I på en vingård for at smage på nogen af deres vine og ved Olivo Grove, for at smage på noget af det bedste olivenolie som bliver produceret i denne solrige region. Wellington er hovedstaden på New Zealand, og ligger ved en smuk havn omgivet af lave grønklædte bjerge. Hovedstaden er af mange omtalt som en af de smukkeste byer på New Zealand.

Overnatning: Amora Hotel Wellington
Værelsestype: Deluxe værelse
Inklusiv: Morgenmad og 3-retters middag på hotellet

Wellington er New Zealands hovedstadWellington er New Zealands hovedstad

Fredag 10. november 2017: Wellington - Nelson

Denne morgen rejser I fra Nordøen til Sydøen over Cook-strædet med færgen Interislander, som går mellem Wellington og Picton. Fra Picton rejser I videre til Nelson, som er udgangspunkt for Abel Tasman National Park. Nelson er byen som ligger helt nord på Sydøen og som tiltrækker sig turister for sin særegne atmosfære, sin charmerende placering og sine mange nationalparker.  

Overnatning: Rutherford Hotel Nelson
Værelsestype: Premium værelse
Inklusiv: Morgenmad og 3-retters middag på hotellet

Lørdag 11. november 2017: Abel Tasman National Park

I dag skal I på en heldagstur til Abel Tasman National Park, og rejser først fra Nelson til Kaiteriteri Beach. Her går I ombord på båden Wilson`s Abel Tasman, og sejler ind i marinereservatet Tonga Island, hvor der blandt andet bor en sælkoloni. I forlader båden ved Tonga Quarry Beach og tager på en nydelig vandretur langs kysten og rundt til Bark Bay med sine flotte vandfald. I nyder en picnic-frokost på en uberørt strand i området før i går om bord på båden igen ved Medlands Beach og returnerer til Kaiteriteri og videre til Nelson.    

Overnatning: Rutherford Hotel Nelson
Værelsestype: Premium værelse
Inklusiv: Morgenmad, heldagstur i Abel Tasman National Park og 3-retters middag på hotellet

Søndag 12. november 2017: Nelson – Hokitika

I rejser videre fra Nelson til Hokitika via Westport, Cape Foulwind, Greymouth og Punakaiki. I Cape Foulwind kan I tage en kort gåtur med spektakulær udsigt over havet samt opleve sælkolonien som bor i området. Punakaiki er mest kendt for Pancake Rocks og Blowholes. Her ligger også Paparoa National Park, som har 30 000 hektar med varieret landskab fra bjergtoppe til kystlandskab.

Overnatning: Beachfront Hotel
Værelsestype: Ocean view room
Inklusiv: Morgenmad og 3-retters middag på hotellet

L167 MASTERFranz Josef gletscheren

Mandag 13. november 2017: Hokitika – Fox Glacier

Rejsen fortsætter fra Hokitika langs kysten til Fox Glacier via Franz Josef. Hokitika er mest kendt for sine pounamu (greenstone), og mange af butikkerne i området sælger smykker og skulpturer som er lavet af denne specielle stensort. I dag kan I også opleve en trætop gåtur i regnskoven blandt Rimu og Kamahi trærne på vestkysten. Franz Josef gletscheren er meget speciel da den når langt ind i tempereret regnskov og derfor også er let tilgængelig.

Overnatning: Westhaven Motel
Værelsestype: Standard studio
Inklusiv: Morgenmad og 3-retters middag på hotellet

Tirsdag 14. november 2017: Fox Glacier - Queenstown

Fra Fox Glacier går turen via Haast og Wanaka til Queenstown. I Wanaka besøger I Stuart Landsborough`s Puzzling World, med verdens første store moderne labyrint og flere illusionsrum. Før I ankommer til Queenstown stopper I ved Arrowtown, en gammel guldgraver landsby som ligger ved Arrow River.

Overnatning: Millennium Queenstown
Værelsestype: Superior værelse
Inklusiv: Morgenmad og 3-retters middag på hotellet

Onsdag 15. november 2017: Queenstown

Dagen er til egen disposition. Byen ligger idyllisk placeret i de smukke omgivelser ved bredden af søen Lake Wakatipu, og med udsigt til bjergkæden Remarkables. Selv om Queenstown er vokset de sidste par år og blevet et populært rejsemål, så har byen bibeholdt meget af sin charme. På mange måder minder den lidt om et vintersportsted i Alperne - stille om dagen når alle er ude på en eller anden aktivitet og fuld af liv om aftenen og natten når turisterne samles for at have det sjovt.

Til aftens går vi sammen op til Queenstown Gondola. Her tager I på en flot svævetur i gondol, og nyder efterfølgende en lækker buffet med Queenstowns mest spektakulære udsigt i baggrunden.

Overnatning: Millennium Queenstown
Værelsestype: Superior værelse
Inklusiv: Morgenmad og aftensmad på Stratafare Restaurant Bob’s Peak

54 qtownbynightOmråderne omkring Queenstown tilbyder fantastiske naturoplevelser.

Torsdag 16. november 2017: Queenstown – Doubtful Sound

I dag skal I på et flot cruise med overnatning i Doubtful Sound ved Fiordland. Fiordland er den største nationalpark i New Zealand med en uberørt natur som giver fornemmelsen af hvordan landet så ud før menneskene kom til. I kører med bus til Manapouri, krydser Lake Manapouri i båd, og tager igen en lille bustur gennem regnskoven over Wilmot Pass til Deep Cove. Her går I ombord på Fiordland Navigator som også er jeres hotel for natten. På turen rundt i Doubtful Sound kan I se delfiner, sæler og pingviner, og der også er mulighed for en tur i kajak.

Overnatning: Fiordland Navigator
Værelsestype: Kahyt
Inklusiv: Morgenmad, overnatning på cruise og middag på båden

Fredag 17. november 2017: Doubtful Sound - Queenstown

Efter morgenmaden går turen tilbage til Queenstown fra Deep Cove via Manapouri. I Queenstown har I lidt fritid før aftensmaden.

Overnatning: Rydges Lakeland Resort Queenstown
Værelsestype: Superior værelse
Inklusiv: Morgenmad og aftensmad på Prime Restaurant.

Lørdag 18. november 2017: Queenstown – Mount Cook

I rejser fra Queenstown via Cromwell og Omarama til Mount Cook. Bjergene på sydøen strækker sig fra Nelson i nord til Fiordland i syd, og Mount Cook er med sine 3487 meter New Zealands højeste bjerg. Fra hotellet vil I have en spektakulær udsigt til bjerget, hvis det da ikke er dækket af "den lange hvide sky" som maoriene kalder - Aotearoa. I kan også besøge alpine centeret Sir Edmund Hillary. 

Overnatning: The Hermitage Hotel
Værelsestype: Superior værelse
Inklusiv: Morgenmad og aftensmad på hotellet

New Regent Street i ChristchurchNew Regent Street i Christchurch

Søndag 19. november 2017: Mount Cook - Christchurch

Om morgenen rejset I fra Mount Cook til Christchurch. Christchurch er den største by på Sydøen og kaldes ofte "Garden City". Christchurch er New Zealands tredje største by med ca. 300.000 indbyggere. Byen kunne næsten have ligget i det gamle England med sine velholdte parker og farverige haver, og det siges at indbyggerne her er mere engelske end englænderne selv. Ved ankomst tager I på en sightseeingtur og får blandt andet set Avon River, Hagley Park og Lyttelton Harbour.

Overnatning: Novotel Christchurch Cathedral Square
Værelsestype: Superior værelse
Inklusiv: morgenmad og 3-retters middag på hotellet

Mandag 20. november 2017: Christchurch - København

I bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen. I rejser med Cathay Pacific og British Airways via Hong Kong og London til København. Mad og drikke er inkluderet på flyvningerne, og alle sæder har indbygget tv skærm på strækket fra London til Hong Kong.

Inklusiv: Morgenmad.

Tirsdag 21. november 2017: København

Ankomst København. Herefter tager I afsked med gruppen og tager hjem med gode minder for livet


Rejsefakta

30. oktober - 21. November 2017 (23 dage)

Kr. 67.900 per person når to rejser sammen

Enkeltværelsestillæg: Kr. 15.500

Antal deltagere: Maksimum 26 personer.

Prisen inkluderer:

 • Flybilletter København - Hong Kong - Auckland // Christchurch - København inkl. skatter og afgifter.
 • 18 overnatninger på 4-stjernede hoteller.
 • 1 nat i kahyt på cruise i Fiordland.
 • Måltider som beskrevet i rejseplanen (18 morgenmad, 4 frokost og 18 middage).
 • Måltider på flyvningerne hvor dette tilbyder.
 • Transport mellem lufthavnen og hotellerne.
 • Transport mellem byerne.
 • Sightseeingtur i Hong Kong, Auckland og Christchurch.
 • Heldagstur til Abel Tasman National Park
 • Halvdagstur til Waiheke Island
 • Cruise på Doubtful Sound inklusiv overnatning.
 • Diverse småture og entréer
 • Skandinavisk rejseleder samt lokale engelsktalende guider.

Prisen inkluderer ikke:

 • Drikkevarer og måltider som ikke er nævnt i rejsebeskrivelsen
 • Rejseforsikring

Ved bestilling bliver der opkrævet et depositum på 20% per person.
Restbeløbet skal betales 12 uger før afrejse.

Minimum antal deltagere for denne rundrejser er 10 tilmeldte.

Vi tager forbehold for ændringer i rejseprogrammet.

På alle vores rundrejser med skandinavisk rejseleder er deltagerne på rundrejsen fra Norge, Sverige og Danmark.

Alle som tilmelder sig en rundrejse skal gennemlæse vores rejsevilkår.

Teknisk arrangør for denne reisen er Australienrejser

 
Kontakt os

Ryesgade 27, 8000 Århus C
86 20 45 20

Nyhedsbrev

Udfyld med navn og e-mailadresse for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

 

Nyhedsbrevet udsendes i samarbejde med Australienrejser og Fijirejser.

grupperundrejser logo transparent

Ryesgade 27, 8000 Århus C
86 20 45 20
© Grupperundrejser
Design: Fandango
Rejsegarantifonden
iata graa
aussie specialist
Australienrejser
Fijirejser
STA Travel