Australien og Oceanien

Australien, New Zealand og Stillehavet

Australien
Verdens mindste kontinent eller jordens største ø? Uanset hvilket, så er Australien et af verdens mest kontrastfyldte og fascinerende lande, med tørre ørkner, frodige regnskove, spændende storbyer og et helt unikt dyreliv. Et land som geologisk og kulturelt er urgammelt, men som nation kun er 200 år gammelt. Et land som er verdens sjette største, og med så mange særpræg, at det ikke kan beskrives med ord – det skal bare opleves!

Australien har så uendelig meget at byde på. Lige fra moderne og charmerende storbyer som Sydney og Melbourne, til kæmpe monolitten Uluru midt ude i ødemarken eller de 36 små runde bjergtoppe lige ved, som udgør Kata Tjuta. Oplev også det imponerende 2.000 kilometer lange Great Barrier Reef med sine utrolige koraller og farverige fiskeliv, eller en de mange nationalparker med Kakadu i nord, Daintree i nordøst og Nambung i vest. Australien har også et helt unikt dyreliv med blandt andet kænguruer, koalabjørne, dingoer, næbdyr, pingviner og krokodiller, eller hvad med verdens ældste civilisation, som er en kultur der strækker sig over 50.000 år tilbage i tiden.

Dette er blot noget af det som kan opleves i landet down under.

New Zealand
New Zealand er et fantastisk land, hvor der venter dig nogle af de største naturoplevelser du kan forestille dig. New Zealand ligger på den anden side af jorden og det er næsten ikke muligt at rejse længere væk, i så fald er man nok på vej hjem igen. New Zealand er kendt for at være utrolig rent og naturskønt og tilbyder alt fra høje sneklædte bjerge, fossende floder, imponerende gletsjere, dybe fjorde, smukke søer, aktive vulkaner, spruttende gejsere, til flotte strande med svajende palmer, et fascinerende dyreliv og en meget venlig befolkning.

Maorierne kalder landet Aotearoa, som betyder ”landet under den lange hvide sky” og ordet stammer fra de lange skyer som nærmest klæber sig til Southern Alps bjergene på Sydøen. For ikke så mange år siden var New Zealand afsondret fra resten af verden - et eksotisk land på den anden side af jorden. Nu til dags er dørene åbnet op til dette fantastiske land, som alle burde besøge mindst en gang i deres liv.

Stillehavet
Øde kridhvide strande, krystalblå laguner, svajende palmer og stråklædte bungalows – for mange er alt dette selve drømmen om sydhavsparadiset. Ikke underligt, at øerne i Stillehavet er et rejsemål, mange ønsker at opleve. Dette kan for eksempel være et perfekt stop på vejen mellem Australien/New Zealand og USA. 

New Zealands højdepunkter

30. oktober - 21. November 2017 (23 dage)

Udsolgt

Tag med på en fantastisk rundrejse til New Zealand med skandinavisk rejseleder, hvor I besøger steder som Hong Kong, Auckland, Rotorua, Queenstown, Fiordland og Christchurch. I bor på 4-stjernede hoteller under hele rejsen, og alle morgenmad og middage er inkluderet i prisen samt nogle frokoster.

Kr. 67.900 per person når to rejser sammen

Læs mere...
Kontakt os

Ryesgade 27, 8000 Århus C
86 20 45 20

Nyhedsbrev

Udfyld med navn og e-mailadresse for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

 

Nyhedsbrevet udsendes i samarbejde med Australienrejser og Fijirejser.

grupperundrejser logo transparent

Ryesgade 27, 8000 Århus C
86 20 45 20
© Grupperundrejser
Design: Fandango
Rejsegarantifonden
iata graa
aussie specialist
Australienrejser
Fijirejser
STA Travel